PartnerGemeenten Week van Respect 2020 

In mei 2020 ontvangen alle gemeenten van Nederland de officiële uitnodiging zich als partner aan de Week van Respect te verbinden. Wil uw gemeente nú vast de mogelijkheden voor partnerschap van de Week van Respect 2020 verkennen?

Neem gerust contact met ons op!

 

Om het thema in te bedden in het beleid van gemeenten, bieden wij gemeenten de mogelijkheid om -naast zelf-georganiseerde activiteiten- zich aan te sluiten bij de landelijke Week van Respect. Vanuit onze jarenlange expertise begeleiden we gemeenten in hun activiteiten om verbinding en respect te realiseren en bieden een nationaal platform.

De burgemeester en/of wethouder(s) zijn hiermee ambassadeurs van de Week van Respect: zij geven gastlessen en gaan het persoonlijk gesprek met jongeren aan. Alle scholen in deze gemeenten worden uitgenodigd deel te nemen. Daarnaast worden ook de sportclubs benaderd en van trainingsmaterialen voorzien. Zo zetten we ons gezamenlijk in om alle jongeren in een gemeenten te activeren en te zorgen voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn!

De teller van officiële 

partnergemeenten van de

Week van Respect 2020 staat op: 

 

 

En dat terwijl de officiële uitnodigingen nog niet eens verstuurd zijn! 

 

De teller wordt wekelijks geüpdate.

De officiële PartnerGemeenten van de Week van Respect 2019 waren:

© 2020 Respect Education Foundation   |  weekvanrespect@respecteducation.me  |  020 - 369 75 92

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook