Vlogs

De Raad van Actie maakt vlogs over de Respectzone bij hen op school of college, maar ook over andere onderwerpen die zij de moeite waard vinden en met respect te maken hebben. Op deze pagina verzamelen we al hun video's. 

Vlog Luna en Adam van een gastles in de Week van Respect

Adam en Luna maakten tijdens de Week van Respect een vlog over de gastles in groep 8. Meneer Frits Barend vertelt over voetbal, maar ook over wat er in de Tweede Wereldoorlog gebeurd is, en hij heeft het met de klas over het hebben van twee mama's of twee papa's. 

Na afloop van de les hebben Luna en Adam Frits nog even geïnterviewd. 

Opening Week van Respect 2017

Deze vlog is gemaakt door Wassim, Adam en Houda van het Trajectum College Utrecht. Ze waren bij de opening van de Week van Respect door burgemeester Jan van Zanen. Na afloop konden ze de burgemeester interviewen over Respect en de Respectzone. 

Vertrouwensleerlingen

De eerste vlog is gefilmd door Julian en gaat over respect en de vertrouwensleerlingen op het Atrium. Vertrouwensleerlingen bemiddelen bij ruzies en conflicten. Zij helpen leerlingen er onderling uit te komen. Daarmee helpen vertrouwensleerlingen mee aan een respectvolle school. Om die reden heeft ook de directeur van het Atrium heeft veel waardering voor de hen.  

© 2020 Respect Education Foundation   |  weekvanrespect@respecteducation.me  |  020 - 369 75 92

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook